Skip to main content

Tarieven


NB De Engelse lessen zijn vrijgesteld van btw.
De lesprijzen zijn inclusief losbladig lesmateriaal, maar exclusief methode (meestal leerboek en/of werkboek) die ik graag bij expat-programma’s inzet.
Alle les- en coachingtarieven zijn exclusief reiskostenvergoeding (0,35 per km).

Spelenderwijs Engels voor expat-kids

Taaltraining (maatwerkprogramma privélessen*)
Offerte op maat na telefonisch overleg en advies.

Ik bespreek graag de mogelijkheden, om een pakket samen te stellen dat is afgestemd op jullie situatie en wensen. Ik adviseer hierbij een minimum van 20 lessen. De lessen kunnen één of twee keer (soms zelfs drie keer) per week gegeven worden. De ervaring leert dat meerdere lessen per week een stuk effectiever is.
Tijdens het (gratis) intakegesprek maken we kennis en kijk ik verder naar het niveau en de interesses van de kinderen. Op basis van alle input maak ik de lesplannen.

* Als twee kinderen in een gezin niet meer dan één leerjaar verschillen, kunnen ze eventueel samen les krijgen. Ik adviseer jullie graag over de voordelen van privéles en duoles. Ook een combinatie is mogelijk.

Onderdompeling in het Engels
In een weekend of vakantie één of een paar dagdelen of dagen (overdag) verblijven bij Miss Dana. We kunnen jullie wensen en mijn mogelijkheden bespreken en dan kan ik een offerte maken.

Tips:

  • Als jullie verhuizen vanwege werk, worden de lessen in de meeste gevallen vergoed door de werkgever. Informeer hiernaar bij je werkgever.
  • In overleg met school kunnen de lessen meestal op school, onder schooltijd plaatsvinden. Dit is ook het fijnst. De kinderen zijn dan in ‘leermodus’ en hebben de beste focus. 

Spelenderwijs Engels voor andere enthousiaste kids

Spelenderwijs Engels voor andere enthousiaste kids, privéles
les van 1 uur: 60 euro
les van 5 kwartier: 72,50 euro
les van 1,5 uur: 87,50 euro

Spelenderwijs Engels voor andere enthousiaste kids, duoles*
les van 1,5 uur: 65 euro per kind
* Als twee kinderen (uit één gezin of bijvoorbeeld vriend(innet)jes) niet meer dan één leerjaar verschillen, kunnen ze eventueel samen les krijgen. (Dus bijvoorbeeld als het ene kind in groep 6 zit, het andere in groep 7.)

Coaching voor expat-kinderen

Kennismaking*: gratis
Intakesessie ouders (1 uur): 45 euro
Coachingsessie kind (1 uur): 65 euro
Afsluitende sessie met kind en ouders: 75 euro
(De prijzen zijn inclusief btw)

Het aantal coachingsessies spreken we samen af en kunnen we tussentijds bijsturen als dat nuttig blijkt. Denk aan ongeveer vijf sessies.

* Kennismaking is niet altijd nodig, meestal kennen we elkaar al van de Engelse lessen. Als dit nog niet het geval is (omdat het contact voor de Engelse lessen via school verloopt en verder enkel digitaal), dan ontmoet ik jullie graag, zodat je kunt kijken of je je prettig voelt bij mijn persoon en aanpak voor de coaching.
Als je bij kennismaking besluit dat dit passend is, dan kunnen we meteen de intakesessie erachteraan voeren. Maar voel je vrij, om na de kennismaking de tijd te nemen om er even over na te denken. Dan plannen we de intakesessie op een ander moment.

Ready to start the adventure?